Câteva sute de bucureşteni au participat la cros în Parcul Herastrău - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 13 septembrie 2010

Câteva sute de bucureşteni au participat la cros în Parcul Herastrău

În ciuda vremii ploioase, duminică dimineaţă, mai multe sute de bucureşteni au participat la un cros organizat de Forever Living ProductsRomânia, mesajul transmis fiind “ Fii sănătos cu Aloe vera”.cros in Herastrau
Cros-ul, ajuns la ediţia cu numărul şapte, a atras la start mulţi bucureşteni care au înfruntat vremea nefavorabilă pentru a alerga pe traseul dintre Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf.
Evenimentul a fost organizat atât pentru pentru alergătorii consacraţi, dar şi pentru cei care au dorit să debuteze cu această ocazie. Alături de participanţii la cros a participat şi canotoarea Elisabeta Lipă,. Semnalul de start a fost tras de Violeta Beclea Szekely.
La finalul cros-ului au fost acordate premii reprezentând biciclete, mp3playere, camere foto digitale sau produse Forever Living Products.
Sursa: Adevarul
Pentru mai multe informatii detaliate despre ecologie si protectia mediului, evenimente ecologice, stiri de mediu, , sau voluntariat oriunde in tara aboneaza-te gratuit la newsletterul saptamanal EcoMagazin
Esti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci alatura-te si tu celor5000 de membri care s-au inscris deja in EcoSapiens si hai sa ne cunoastem peforumul comunitatii. Intrebarile si comentariile tale sunt binevenite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages