Audi A1 tunat de Senner - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 10 septembrie 2010

Audi A1 tunat de Senner

Tunerul Senner propune un program interesant de upgrade-uri tehnice pentru micul Audi A1. Poate fi tentant pentru cei care nu mai au răbdare până la apariţia celui mai puternic S1.

Dacă aţi devenit fani ai micului Audi A1, înseamnă că vă interesează orice ţine de customizarea maşinii. Cei care nu sunt mulţumiţi cu pachetul S-Line Sport s-ar putea să fie interesaţi de propunerea tunerului german Senner.


Pentru început, Senner se ocupă de puterea motorului 1.6 TDI, care, graţie resoftării, ajunge de la 105 CP până la nu mai puţin de 140 CP, cuplul maxim crescând şi el de la 250 Nm la 310 Nm. Totul pentru un preţ nu tocmai mic, de 899 euro.

Upgrade-ul de putere este însoţit şi de modificări la nivel tehnic. Suspensia este de origine KW, fiind reglabilă, iar garda la sol mai scăzută evidenţiază cum nu se poate mai bine jantele de 18" Barracuda Voltec T6, finisate în două nuanţe, Real-Chrome sau Black-Chrome


Preţul acestora porneşte de la 1.600 euro, în funcţie de pneurile utilizate - în acest caz, este vorba despre pneuri performante Hankook S1 Evo, de 225/35 R 18. Nu lipseşte o evacuare sport, din inox, cu diametrul ieşirilor de 90 mm (parcă pentru a le face în ciudă ecologiştilor), al cărei preţ este de 899 euro.

Interiorul poate fi modificat în funcţie de preferinţele clienţilor, mergând de la o tapiţerie de piele specială până la inserţii din carbon.

sursa:promotor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages