Am condus în premieră MINI Cooper S facelift - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

miercuri, 29 septembrie 2010

Am condus în premieră MINI Cooper S facelift

A doua generaţie a legendarului MINI modern a trecut printr-un discret facelift. Pentru modelul de top acest lucru a însemnat câteva modficări estetice şi 10 CP în plus.




MINI Cooper S. Este cel mai puternic MINI în afară de modelele preparate de John Cooper Works. Ca şi restul suratelor din gama de modele MINI, Cooper S a venit în septembrie cu o serie de modificări pentru a îl meţine tânăr. Sau mai degrabă atrăgător, pentru că MINI nu îmbărâneşte niciodată. Forma retro a MINI-ului modern dăinuişte deja de aproape 10 ani de zile şi două generaţii. Prima generaţie a fost lansată în 2001 iar a doua în 2007. Designul exterior şi interior s-a schimbat puţin, MINI rămânând fidel stilul retro.
Luna septembrie a adus în România faceliftul pentru gama MINI şi am putut testa cel mai puternic modeldin gamă: Cooper S.


Poate cea mai importantă modificare adusă lui Cooper S este cea de sub capotă. Motorul turbo de 1,6 litri dezvoltă acum 185 CP cu 10 CP mai mult decât modelul de dinainte de facelift. Ceea ce face ca motorul excelent de pe Cooper S să fie şi mai bun. Prima generaţie folosea un compresor mecanic şi era o adevărată bestie. Acum Cooper S este un automobil mai polivalent. Poate fi condus fără probleme şi în regim urban dar când este nevoie, poate accelera incredibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages