Robbie Williams: iadul din care l-a salvat Ayda! - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 23 august 2010

Robbie Williams: iadul din care l-a salvat Ayda!

Biografiile neoficiale sunt la modă! După Angelina Jolie, a venit rândul starului britanic să facă subiectul unei asemenea cărţi, cu-atât mai mult cu cât momentul lansării e perfect: Robbie tocmai s-a căsătorit cu Ayda Field.


Autorul Sean Smith descrie, apelând la mărturii ale apropiaÅ£ilor artistului, cum a ajuns Williams dependent de alcool, droguri ÅŸi sex. Astfel, prietenul său din copilărie, Lee Hancock, povesteÅŸte că, după ce a abandonat ÅŸcoala, Robbie obiÅŸnuia să atace pe ascuns barul mamei sale, umplând câte-o stilcă de suc de doi litri cu votcă, gin ÅŸi whisky. Ulterior, a trecut la inhalarea de aerosoli, pentru a ajunge să prizeze prima linie de cocaină chiar în culise, înainte de spectacolul inaugural al celui dintâi turneu al formaÅ£iei Take That, pe arena G-Mex, din Manchester. Iar odată cu drogurile ÅŸi succesul fenomenal al grupului Take That, au venit ÅŸi aventurile sexuale. ÃŽntr-o noapte, Robbie ÅŸi-a pus în pericol viaÅ£a, atârnând între două balcoane ale unui hotel, gol puÅŸcă, beat turtă ÅŸi excitat. AcrobaÅ£ia, care i-a ÅŸocat pe cei aflaÅ£i în apropierea hotelului, avea o explicaÅ£ie simplă: Robbie, care se lăuda că poate să facă sex cu orice femeie care îi place, încerca să ajungă în camera unei „groupie”.

Pentru puÅ£ină plăcere, Williams nu cunoÅŸtea nicio reÅ£inere. Un alt prieten îşi aminteÅŸte cum a intrat într-un pub din Stoke-on-Trent, Staffordshire (orăşelul natal al artistului), unde l-a găsit pe Robbie cu ochii pe jumătate închiÅŸi, ÅŸoptindu-i ameÅ£it barmanului „Whisky!”, în timp ce o fată de pe scaunul alăturat îşi vedea de treabă cu mâna în pantalonii lui. „Cred că habar n-avea cine era fata”, povesteÅŸte prietenul în cartea lui Sean Smith.

ÃŽn paralel, dependenÅ£a lui de droguri avansase într-atât, încât Williams avea episoade în care îşi imagina că aleargă după piesele de mobilier prin casă. Iar peste toate, artistul se lupta cu o depresie îngrozitoare, care, conform cărÅ£ii lui Smith, ÅŸi-ar fi avut rădăcinile în relaÅ£ia destrămată cu tatăl său, Pete Conway, care ÅŸi-a părăsit familia pentru o carieră în showbiz. Iar dacă azi Robbie a reuÅŸit să iasă la lumină ÅŸi este un bărbat fericit, Sean Smith scrie că totul i se datorează Aydei Field, femeia despre care Williams a descoperit cu încântare că e cu totul altceva decât „o altă fană isterică”.

Foto: EPA

sursa:okmagazine.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages