Pentru siguranţa traficului pe Autostrada A2 - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

vineri, 13 august 2010

Pentru siguranţa traficului pe Autostrada A2

Toyota Romania împreună cu Inspectoratul General al Poliţiei Române desfăşoară un parteneriat privind siguranţa traficului rutier pe autostrada A2.
Această colaborare are loc pe perioada verii, Toyota România punând la dispoziţia secţiei de Poliţie Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române două modele Toyota Avensis.

Referitor la acest parteneriat, reprezentantul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Direcţia Rutieră, domnul comisar şef Cristian Călin a declarat: "Această colaborare nu poate decât să ne bucure. Traficul pe Autostrada Soarelui este unul extrem de intens în perioada de vară, iar noi facem eforturi considerabile pentru a asigura un trafic civilizat şi sigur. Cele două maşini constituie un sprijin real în îndeplinirea obiectivelor noastre."
"Toyota este o marca responsabilă, care pune mare preţ pe siguranţ. Avensis este o maşină care fixează standardele în clasa sa în materie de siguranţă activă şi pasivă. Preocuparea comună pentru siguranţa în trafic a determinat această colaborare cu Poliţia Rutieră. Prin punerea la dispoziţie a celor două maşini, dorim să contribuim şi noi la un trafic civilizat şi la scăderea numărului de accidente pe Autostrada Soarelui în această vară." a mentionat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager pentru Avensis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages