Must see: O vila din Singapore... - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

marți, 10 august 2010

Must see: O vila din Singapore...

Sa ai o piscina la discretie e un must have. Sa ai natura aproape, asta tine numai de dorinta proprietarului, care poate alege intre un apartament sau o astfel de oaza de liniste, in care terasele sale abunda in vegetatie, lumina si aer curat.

Dupa ce arhitectii de la Guz ne-a aratat de ce sunt in stare prezentandu-ne vila Fish House din Singapore, iata ca nu a trecut mult timp si acum se lauda cu finalizarea unui alt proiect superb.
Vorbim de acelasi Singapore plin de contraste si de o casa care participa la acest mozaic asiatic plin de savoare. Constructia se numeste Tangaa House si nu are nicio legatura cu lenjeria purtata de domnisoare. Daca ne raportam la Fish House si apoi aruncam un ochi nu foarte critic pe Tangaa House, nu putem sa nu observam tema generala: apa in jurul casei. De data aceasta, de la spiralele proiectului anterior, lucrurile au evoluat incredibil. Aici, apa se poate observa din living gratie unui acril, iar in fata resedintei e tinuta in frau de un acvariu valominos, perfect transparent.

Imbinarea unei constructii realizate de om cu o natura care nu dorea neaparat sa suporte acel proiect nu este fortata. Putem chiar spune ca pana si natura iubeste ce au facut cei de la Guz. Au mers pe materiale primitoare, pe o atmosfera degajata, pe multe plante puse pe acoperis, pe o geometrie calda. In Singapore climatul este tropical, umed si incins. Sa ai o piscina la discretie e un must have. Sa ai natura aproape, asta tine numai de dorinta proprietarului, care poate alege intre un apartament sau o astfel de oaza de liniste, in care terasele sale abunda in vegetatie, lumina si aer curat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages