Interviu Claudia Pavel - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 23 august 2010

Interviu Claudia Pavel

Daca ar fi posibil, Claudia ar prefera ca toate concertele sale sa fie unplugged, insa intr-o perioada afectata de criza e destul de greu sa gasesti sponsori pentru astfel de evenimente.

Pe o caldura tropicala am fost sa-i luam un interviu Claudiei Pavel, care si-a lansat de curand videoclipul “Crazy”. Am avut placerea sa descoper o Claudia foarte fresh, zambitoare, dornica sa raspunda cu naturalete intrebarilor puse de cei prezenti, si nu erau putini la numar. Nu a fost chiar un interviu, ci mai degraba o discutie friendly in care ne-a vorbit despre perioada ei de inceput, pe cand avea 9 ani si participa la tot felul de festivaluri unde interpreta melodii ce necesitau o tehnica vocala avansata, cum l-a intalnit pe Laurentiu Duta si a ajuns sa fie perceputa ca fiind “creata de la Candy”.

Am aflat ca o deranjeaza asemanarea cu orice fata care apare in costum de baie si canta, cu atat mai mult cu cat ea are o cariera de aproape unsprezece ani construita cu multa munca si sacrificii. Lumea ar trebuie sa-si dea seama ca nu este “doar o fata careia ii place sa apara la televizor”, iar concertul unplugged a fost o buna oportunitate de a-si arata potentialul.

Daca ar fi posibil, Claudia ar prefera ca toate concertele sale sa fie unplugged, insa intr-o perioada afectata de criza e destul de greu sa gasesti sponsori pentru astfel de evenimente. Deci, cei care ii acuza pe artisti ca fac playback ar trebui sa se gandeasca ca poate nu au conditiile necesare sustinerii unui concert live. Asa cum spunea si Claudia nu toti interpretii trebuie bagati in aceeasi categorie si ar trebui apreciati cei care au rezistat atata timp intr-o industrie muzicala in care foarte multi dispar la fel de repede cum au aparut si raman doar la stadiul de “one hit wonder”.

Ca orice artist roman Claudia isi doreste recunoasterea internationala, piesa ”Just a little bit” ocupand locul 3 in topurile din Italia. Dar cu genul muzical abordat de ea, pop, este foarte greu sa patrunzi pe piata internationala ” pentru ca te lupti cu nume foarte mari: Christina Aguilera, Beyonce“. Chiar daca acum se promoveaza stilul dance si cel mai recent single al ei, Crazy se incadreaza in aceasta categorie, muzica sufletului sau este pop-ul.

Urmatorul ei single va fi “I want you to want me“, o balada care va sosi odata cu toamna. Apoi va promova o piesa cu Fat Joe… sunteti dornici sa o lanseze? Cum credeti ca va suna? Eu cred ca va fi o melodie foarte buna, avand in vedere ca este compusa de Scott Storch, unul dintre cei mai mari producători din lume, care a colaborat cu persoane importante din industria muzicala internationala: Beyonce, Dr. Dre, 50 Cent, Mariah Carey, Nelly, Jessica Simpson, Kelly Rowland, Christina Aguilera etc.

Cei care doresc sa vorbeasca cu artista o poate face prin intermediul conturilor sale de Facebook si MySpace, iar cei care vor sa o vada live o pot face pe 14 august in Turabo. Claudia promite un show plin de energie. Pana atunci puteti sa-i ascultati interviul. Ce altceva v-ar interesa sa mai aflati despre ea?Sa stim ce intrebari pregatim pentru urmatorul interviu



Powered by
DivercityCafe



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages