Balaci: „La Universitatea nu mai vin nici ca magazioner!“ - Stirile pe blog

Stirile pe blog

Vorbe.Fapte

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

luni, 7 iunie 2010

Balaci: „La Universitatea nu mai vin nici ca magazioner!“


Fosta glorie a Universităţii Craiova, Ilie Balaci, nu mai vrea să audă de gruparea alb-albastră şi spune că nu va mai reveni niciodată la Ştiinţa, indiferent de postul oferit.
Anunţul a fost făcut astăzi, la conferinţa de presă organizată cu prilejul celei de-a patra ediţii a Cupei „Ilie Balaci“, care va începe de mâine la Şcoala Obedeanu, acolo unde a învăţat „Minunea Blondă“.
Ilie Balaci nu va mai antrena niciodată Universitatea! Nu mă mai interesează sub nicio formă să vin la Craiova, nici ca antrenor, nici ca magaziner!“, a fost declaraţia lui Balaci.
Fostul mare jucător al României este supărat pe faptul că, pentru a doua oară, patronul Adrian Mititelu nu l-a luat în seamă când s-a pus problema oferiri postului de antrenor al Universităţii.
Prima oară, când Balaci era manager general, Mititelu s-a gândit la el doar când nu a mai avut altă soluţie, fiind refuzat politicos. A doua oară când Ilie s-a considerat „umilit“, după cum s-a destăinuit acesta unor apropiaţi, a fost în sezonul trecut, când Mititelu l-a suspendat pe antrenorul Mark Wotte şi i-a propus lui Balaci postul, dar apoi nu a mai dat niciun semn.
sursa:adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages